Dear you.
Saturday, 4 October 2014, ϟ 0 shout(s)

Dear you, Who i loved yesterday or maybe until now, Why did you changed? Can't you realize that i still love ya? Dear you, The three words that you give to me everytime when you want to end our conversation, With just that shit things you say to me, It just make me... melt like a ice cream. Dear you, The man who i loved, You know how much i hate you for now, and forever? Yet i still can't, still can't forget you? You know why? Because of this shit Well. That was just muqadimmah kot? Haha ye lahh kan? Sejak dah single ni, kena la jiwang sikit, kot? Ahh aku tak kesah sgt. Emm, i just want luahkan perasaan la ni. I mean, kau gila ke nak aku pendam sorang sorang? Aku ada hati perasaan jugak, bak kata christina perri " cuz i only humannn, and i bleed when i fall down " aku tak tahu betul ke tak lyric tu. Lantak kau, asalkan aku nyanyi cenggitu. You know, im still can'tforget him until now. Even he hurt me so many times, i still can't. Alaa biasa lettew kan?
Cakap senang lah, yang menanggungnya diri sendiri. Stupid me.
Too many things that we do together right? You still remember when we skype? Still remember? Hm but why you did this to me hah? I give everyhting that i have, can't you just appreciate it? Biarlah, walaupun aku marah kau, aku benci kau as high as gunung pun. Kau tetap aku benci, like forever. I realize that, human like you ni sebenarnya tak sepatutnya ada kat dunia ni. Well kau just pandai sakitkan hati org je. Senang aku nk describe kau, playboy. Tu je, thank you. But why bro, why you always main main dlm otak aku ni? Oh man, first love always win hah? Fuck that shit, just shut up. Senang gila kau, senang gila kau syg org lain lps aku ya? Apa jenis lelaki kau ni? My friends sendiri tak tahu apa masalah kau bro? Apatah lagi aku, aku pun bengong dgn hidup kau. Aku tk tahu, apa motif kau actually. Blurr, aku blurr dgn kau lah sakai. Ni lah dunia, bila dia jadi milik kita, habis benda sweet kita describe dia.
Oh my god, dia handsome. Oh my god, dia sweet gila kot.
See? After break mula lah kutuk "ahh bodoh punya jantan!" "Semua jantan sama je!" Biasa lettew, lumrah hidup kan? Tapi aku tak salah kan semua lelaki. Dude, bapak aku tu lelaki jugak k? Tapi yg fact kat sini, he is stupid. Yepp, he is. Dia bodoh sebab tinggalkan aku, dia tak nampak aku punya special weapon. Waduhh Ahhhh dah dah, maybe bukan masa yag tepat for me to bergewang gewe bagai ni. Gewe is couple btw. Ehem, sabarlah wahai hati yang dh hancur ni. Dh nk buat mcm mana kan? Lu terima je lah hakikatnya, ada lettew yg cantum kan balik hati kau yg hancur tu kan. Ok bye peace bro

new past